Vijesti
Žuta štampa
Na Vlašiću
Promovisan album prvjenac Tonija Fišića
28.03.2014. 12:00
Izvor: avaz.ba
Promovisan album prvjenac Tonija Fišića
U turističkom kompleksu EKO – FIS na Vlašiću sinoć je pomovisan album – prvjenac mlade zvijezde u usponu, Tonija Fišića. Na konferenciji za novinare o prvom albumu Tonija Fišića govorili su Dino Lolić, ispred TNT Produkcije koja je izdala album, Borislav Domazet iz Studija „Tempo“ u kojem su snimane pojedine kompozicije, te Draženka Laštro, PR menadžer turističkog kompleksa EKO FIS Vlašić.
Obraćajući se novinar Toni Fišić, student prve godine Ekonomskog fakulteta i izvrstan pjevač izrazio je zahvalnost porodici i svima koji su mu pomogli da ostvari svoj san.
Promocija koja je uslijedila nakon konferencije za novinare oduševila je sve prisutne. Uspjeh mlade zvijezde došli su pozdraviti Halid Bešlić, Enes Begović, Boban Rajović, Olja Bajrami, Šaćri Ameti, Dijana Bliznac, te Exponent i Time Out Band.
Halid Bešlić čestitao je Toniju i njegovoj porodici na uspjehu, te mu poželio sreću u daljem radu.
Za ovu priliku Halid Bešlić izveo je sevdalinku „Prođoh Bosnom kroz gradove“, a na harmonici ga je pratio Pero Gudelj, vlasnik kompanije FIS Vitez. Dobro osmišljenu i organizovanu pomociju uljepšali su članovi KUD „Karaula“ Travnik i „Stari hrast“ iz Novog Travnika.