Vijesti
Žuta štampa
Ceca Ražnatović oslobođena krivice
10.04.2014. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Ceca Ražnatović oslobođena krivice
Svetlana Ražnatović oslobođena je danas, zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem, krivice za napad na predsjednika FK "Mladi proleter" Aleksandra Olarevića.
- "Ovo je bilo jedno mučno suđenje koje je trajalo četiri godine, bila sam pod velikim stresom, ali mi je zahvaljujući brojnoj publici koja mi je od početka pružala podršku, bilo mnogo lakše da sve ovo prebrodim", rekla je pjevačica po izlasku iz Palate pravde, a prenosi Blic.
Sudija Danijela Koš oslobodila ih je optužbi, navodeći da nije dokazano da su izvršili krivično delo, prenosi Tanjug.
Prema optužnici, Ražnatovićeva i Ocokoljić su u junu 2007. godine pretili Olareviću, vlasniku Mladog Obilića, a sukob između njih navodno je izbio zbog preuzimanja vlasništva nad ovim klubom sa Zvezdare. Tvrdi se da mu je Ražnatovićeva prijetila, a da ga je Ocokoljić udario po licu. Na početku suđenja, oboje su negirali da su prijetili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.
Istakli su da su kod Olarevića došli kao legitimni predstavnici FK Obilić da mu uruče rješenje Ministarstva sporta od 15. maja 2007. o povratu u ranije stanje. Prema tom rješenju, koje je Olarević odbijao da primi zvaničnim putem, FK "Mladi proleter" dolazi u ingerenciju FK "Obilić", kao Mladi Obilić, a on mora da momentalno napusti klub.