Vijesti
Sport
Sušić sve bliže Veroni, a Vršajević Turskoj
04.08.2014. 12:00
Izvor:
Sušić sve bliže Veroni, a Vršajević Turskoj
Tino Sušić je sve bliže Veroni, odjek stiže s Apeninskog poluotoka dok Hajduk, dakako, mudro šuti. No, Milan Miki Rapaić, zastupnik Sušića, stigao je na pripreme Verone i sastao se s direktorom veronskog kluba. Sean Sogliano je Mikijev stari poznanik još iz vremena dok je Rapaić igrao u Perugiji. Sogliano bi trebao u četvrtak doći u Split gledati utakmicu Hajduka i Šahtera, prenosi jutarnji.hr..

U Italiji se smatra kako Hajduk traži 3,5 milijuna eura, ali da bi bio spreman ‘otvoriti prozor’ pregovorima i na način da se Sušić za početak posudi, ali s izričitim pravom na otkup ugovora u iznosu od 2,8 do tri milijuna eura. U svakom slučaju Hajduku se smiješi dobar posao.

Tino se najavljuje kao naslijednik Brazilca Jorginha u redovima kluba iz grada Romea i Julije, Jorginha su prodali u Napoli i sad traže visokog ofenzivnog režisera igre. Smatraju da Sušić još ima puno prostora za napredak i da nije ni blizu iscrpio sve svoje limite.

Sušićev odlazak čini se izvjesnim, a vidjet ćemo se hoće li se pregovori protegnuti odmah i na Rapaića sina, Hajdukova juniora Borisa koji se također spominje u kontaktima Mikija i direktora Verone Sogliana.

Koliko god je Sušić blizu Veroni, toliko je i Avdija Vršajević blizu – Turskoj. Obojica bi već u četvrtak mogli odigrati - oproštajnu utakmicu.