Vijesti
Žuta štampa
Arkanova udovica će pjevati u Istočnom sarajevu
Ceca u Lukavici za 50.000 eura, saznajte s kim će pjevati u duetu
15.08.2014. 12:00
Izvor: avaz.ba
Ceca u Lukavici za 50.000 eura, saznajte s kim će pjevati u duetu
Kako se bliži 30. avgust za kada je u Istočnom Sarajevu zakazan koncert supruge ratnog zločinca Arkana, Svetlane Cece Ražnatović, tako pomalo "cure" i informacije oko toga šta je sve zahtijevala srbijanska folk-diva od organizatora.
I ovih dana je, kao i prije četiri godine kada se planirao njen koncert na stadionu FK "Slavija" , tražila garanciju za svoju bezbjednost navodno raspitujući se da li se stadion u Lukavici može gađati minobacačem iz Sarajeva ili sa Trebevića, te da li postoji mogućnost da je neko dok je na bini gađa snajperom!?
Navodno, dobila je garancije da će biti potpuno bezbjedna, a to joj je, kao, poručeno iz Sarajeva.
Za koncert će biti štampano preko 20 hiljada ulaznica za koje se tvrdi da zapravo neće biti u prodaji nego da će biti podijeljene članovima i simpatizerima SNSD-a. S tim u vezi na koncert, za koji neki kažu da je ustvari, predizborni skup ove stranke, svoj dolazak je najavio i predsjednik SNSD-a i RS-a Milorad Dodik. Upućeni kažu da se očekuje i duet Ražnatović-Dodik, što i ne iznenađuje znamo li da prvi čovjek SNSD-a voli da se uhvati mikrofona.
Ceca je, navodno, izrazila želju da joj gost u Lukavici bude, ni manje ni više, nego Edin Dervišhalidović alijas Dino Merlin, no malo je vjerovatno da će do toga doći.
I na kraju, ali ne najmanje bitno, Arkanova udovica je za ovaj koncert, navodno, već dobila 50 hiljada eura.