Vijesti
Žuta štampa
Nakon što je spot bio uklonjen s YouTubea
Izrevoltirana Jasna Gospić
11.11.2014. 12:00
Izvor: avaz.ba
Izrevoltirana Jasna Gospić
Iako je vrlo rijetko nešto može izbaciti iz takta, Jasnu Gospić, sarajevsku pjevačicu s adresom u Pragu, naljutilo je kada je vidjela da je pjesma "Sarajevo meni putuje", koju je snimila sa Željkom Samardžićem, uklonjena s internetske platforme YouTube.
- Neko je na neki način ušao i skinuo taj video, koji je postavljen prije tri godine, kada je zvanično objavljen. Znamo svi da se s gledanošću na YouTubea radi svašta i da se to namješta, to nije nikakva tajna. Koga to zanima, on to i radi, mene ne zanima, ali me je pogodilo, jer se radi o pjesmi koja mi je najdraža, koja govori o Sarajevu i to mi je zasmetalo - kazala je Gospić.
Izrevoltirana nečijim postupkom, pjevačica se tim povodom obratila fanovima na Facebooku, ali je vrlo brzo obrisala svoj komentar.
- Komentar sam napisala u trenutku slabosti. No, na mom profilu se povela diskusija o tome, što nikako nisam htjela da izazovem, jer mislim da Facebook nije mjesto za takve rasprave - pojašnjava pjevačica.
Gospić dodaje da je video "Sarajevo meni putuje" uspješno vraćen na YouTube te da bi u rodni grad trebala doći krajem novembra.