Vijesti
Žuta štampa
Muzički spektakl
Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina na Koševu
22.04.2015. 12:00
Izvor: mojevesti.ba
Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina na Koševu
Jedan od najpopularnijih bh. pjevača, Dino Merlin, 25. jula održat će svoj četvrti koncert na Koševu. Od ponedjeljka, 27. aprila počinje prodaja ulaznica za ovaj muzički spektakl.
Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album “Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.
Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine umjetnik održati u Bosni i Hercegovini.
Organizator koncerta, Magaza d.o.o. u saradnji sa agencijom Kupikartu.ba će u narednim danima objaviti listu ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regionu na kojima će se moći kupiti ulaznice.
Novost je da pri kupovini ulaznica za zapadnu tribinu postoji mogućnost izbora sjedišta.
Organizator ističe da će sve ulaznice biti obilježene jedinstvenim bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion. Stoga, organizator ne preuzima odgovornost za ulaznice kupljene na bilo koji drugi način osim putem ovlaštenih prodajnih mjesta i gore navedenih web stranica.
Za sve dodatne informacije pratite službenu web stranicu www.dinomerlin.com kao i Facebook stranicu www.facebook.com/dinomerlinofficial