Vijesti
Žuta štampa
Specijalni gosti u X Factoru Elena Risteska i grupa S.A.R.S.
01.06.2015. 12:00
Izvor: klix.ba
Specijalni gosti u X Factoru Elena Risteska i grupa S.A.R.S.
U popularnom pjevačkom takmičenju X Factor Adria, koji je na programu večeras od 21 sat na Federalnoj televiziji, uživat ćemo u drugom dijelu tematske večeri "Sva lica ljubavi", a specijalni gosti bit će Elena Risteska i grupa S.A.R.S.
Popularna pjevačica iz Makedonije predstavit će svoju novu pjesmu autorice Aleksandre Milutinović "Doživotno" o kojoj kaže: "Pjesma je vrlo emotivna i kad sam je prvi put čula ostavila me je bez daha. Sjajni Darko Dimitrov je uradio aranžman. Uradili smo dvije verzije. Čast mi je da gostujem u X Factoru, privatno jako volim ovakav tip emisija, budući da sam i sama prije trinaest godina pobijedila na sličnom takmičenju u Makedoniji i tada je i počela moja karijera. Jedva čekam da čujem komentare poslije večerašnjeg nastupa!".
Pored Elene, večeras ćemo uživati i u nastupu popularne grupe S.A.R.S. čiju su pjesmu "Lutka" kandidati najviše izvodili na audicijama popularnog formata.
"Radujemo se večerašnjem nastupu i informaciji da je naša pjesma bila jedna od najpopularnijih na audicijama ovog takmičenja", kažu momci iz poznate grupe. Podsjetimo, večeras će se predstaviti preostalih sedam kandidata, a na kraju večeri jedan kandidat napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite.