Vijesti
Sport
Facebook
Evo kakvu je poruku navijačima BiH poslao Sead Kolašinac
21.06.2015. 14:00
Izvor: mojevesti.ba
Evo kakvu je poruku navijačima BiH poslao Sead Kolašinac
Defanzivac Schalkea Sead Kolašinac uvijek je bio jedan od igrača naše fudbalske reprezentacije prema kojem su navijači našeg tima imali posebne simpatije.
Prije svega ponašanja van terena, ali i zbog bespoštedne borbe na njemu te je zbog toga primjer svima.
Preko svog Facebook profila uputio je fanovima poruku koju u cijelosti prenosimo:
– Dragi moji Bosanci i Hercegovci. Nakon utakmice protiv Izraela za dvije sedmice počinju mi pripreme sa klubom gdje želimo u što boljoj formi dočekati utakmice Evropske Lige i Bundeslige. Ipak, još uvijek sam mislima u Bosni i Hercegovini, u Zenici, na stadionu Bilino Polje na kojem sam 12. juna odigrao svoju prvu utakmicu na domaćem terenu.
Igrao sam na puno većim stadionima i pred većim brojem navijača, ali publika na Bilinom Polju, u srcu naše Bosne i Hercegovine bila je nevjerovatna i u trenutku sam shvatio zašto svi naši reprezentativci žele igrati na ovom stadionu domaće utakmice naše reprezentacije.
Veliko hvala na podršci koju ste nam pružili, a mi ćemo uraditi sve da vam se revanširamo dobrim igrama do kraja kvalifikacija i iskreno očekujem plasmanom na Evropsko prvenstvo u Francusku! Lično, obećavam da ću svaku utakmicu biti još bolji, a vjerujem i svi moji saigrači iz reprezentacije – napisao je Kolašinac, a iskoristio je priliku i da čestita početak ramazana.