Vijesti
Žuta štampa
MA, JE LI TO MOGUĆE… Razvode se Angelina Jolie i Brad Pitt?
26.06.2015. 12:00
Izvor: Dnevni list
MA, JE LI TO MOGUĆE… Razvode se Angelina Jolie i Brad Pitt?
Jedan od najpoznatijih svjetskih parova i uvjerljivo najslavniji hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode, piše časopis Hollywood Life. Ako je vjerovati američkim tabloidima, nekadašnje srodne duše više ne mogu živjeti zajedno. Prema navodima medija, problemi u raju počeli su sa snimanjem ‘By the Sea’, drugog zajedničkog filma Angeline i Brada. Neslaganje se navodno intenziviralo kada su sklopili brak u kolovozu prošle godine.
Vjerovali ili ne, no govorkanja kažu da je okončanje braka bila Bradova odluka.
- On je taj koji je odlučio okončati brak. Rekao je Angie da je među njima gotovo. Osjeća se više nego jadno i želi završiti s tim – kazao je izvor za Hollywood Life. Još više iznenađuje tvrdnja da je Brada izludila jedna stvar koju je najviše volio kod nje.
- Tvrdi da ga je kontrolirala od prvog dana njihove veze. Iako je volio da ona preuzme inicijativu, došao je do točke u kojoj je počeo mrziti količinu moći koju joj je dopustio – nastavlja izvor. Ako vas je vijest o njihovom razvodu pogodila, ne očajavajte. Bez obzira na bračni brodolom, par će odraditi sva zakazana pojavljivanja zajedno, prenosi jutarnji.hr. Podsjetimo, Angelina i Brad vjenčali su se prošle godine na maloj i intimnoj svečanosti u Francuskoj. Zajedno imaju šestero djece, troje biološke i troje posvojene. Do kraja godine javnost će službeno obavijestiti da se namjeravaju rastati.