Vijesti
Žuta štampa
Beograd
Dino Merlin 24. i 25. oktobra nastupa u Kombank areni
22.10.2015. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Dino Merlin 24. i 25. oktobra nastupa u Kombank areni
Posljednje pripreme za koncerte bh. pop pjevača Dine Merlina u beogradskoj Kombank areni, 24. i 25. oktobra, uveliko su u toku.
Najveća dvorana na Balkanu biće domaćin oko 40 hiljada fanova tokom dvije koncertne večeri, tokom kojih će Merlin, po svemu sudeći, ponoviti spektakl iz 2011. godine.
Ova godina je za Dinu ujedno i jubilarna - prije tačno 30 godina snimio je prvu ploču sa bendom Merlin, s koje se izdvojila pesma ,,Kokuzna vremena’’, koja je i danas jedna od omiljenih.
Vlasnik desetina hitova i miljenik svih generacija, pripremio je za Beograđane repertoar od 30 pjesama, uključujući i pjesme s novog albuma ,,Hotel Nacional’’, koje su već našle put do srca publike, čemu svjedoče i višemilionski pregledi na internetu, najavili su danas organizatori koncerta.
Merlinu, koji publiku uvijek obraduje novim aranžmanima i sjajnim gostujućim instrumentalistima, ovog puta na sceni će se pridružiti 20 muzičara. Scenski spektakl upotpuniće vrhunska rasvjeta, a dešavanja na sceni biće projektovana i na sfernom LED ekranu.
Beogradska policija saopštila je da će u saradnji sa organizatorom, službama obezbjeđenja i ekipama hitne pomoći, sprovesti sve potrebne mjere kako bi koncert protekao u najboljem redu.
Dino Merlin je prije četiri godine u Beogradu održao prvi koncert nakon raspada Jugoslavije i sa tri koncerta zaredom oborio rekord Kombak arene. Uprkos procjenama rizika i tadašnjim protestima desničarskih organizacija, koncerti su održani bez incidenata.