Vijesti
Žuta štampa
Sarajevo
Dženan Lončarević predstavio novi album
30.12.2015. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Dženan Lončarević predstavio novi album
Popularni srbijanski pjevač Dženan Lončarević u glavnom gradu BiH danas je promovirao svoj peti album “Dva su koraka” čiji je ekskluzivni izdavač za bh. tržište “Hayat Production”.
Njegov novi muzički materijal ima 17 pjesama, producirao ga je Saša Milošević, koji je i većinski autor. Pored njega pjesme potpisuju i Željko Vasić, Dragan Brajević Braja, Bojan Vasić, Jelena Trifunović i Mlađan Dinkić. Zanimljivo je da je Lončarević za njih čak 16 snimio spotove, koji se također mogu pogledati na DVD-u koji se kao poklon dobije prilikom kupovine novog albuma.
Spot za pjesmu „Bezgrešna“, koja jedina nije ekranizirana, snimit će naknadno, a fanovi će ga moći pogledati na kanalu Youtube.
"Hvala što ste došli da napokon predstavimo moj album na pravi način. Tu mislim na izdavačku kuću “Hayat Production” i napokon ću se predstaviti kako treba na ovim prostorima. Moj novi album drugačiji, jer nisam radio nikada kao drugi. “Dva su koraka” su lijepa cijelina sažeta u 17 pjesama", rekao je Dženan Lončarević.
Pisutnim novinarima obratili su se i Ahmed Švrakić, director “Hayat Productiona”, te Saša Obradović, menadžer Dženana Lončarevića, koji ima velike zasluge za njegovu uspješnu karijeru.