Vijesti
Žuta štampa
Lijepa vijest za Tuzlu i region
Brodolom postaje festival!
30.03.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Brodolom postaje festival!
Svoj deseti rođendan, inovativni i jedan od najboljih ljetnih partyja u regionu slavit će dva dana i to 22. i 23. jula, 2016. godine.
Nakon devet veoma uspješnih godina, Brodolom od regionalno priznatog i prepoznatljivog ljetnog partija prerasta u dvodnevni festival.
Pored stagea elektronske muzike, koji je planiran za subotu 23.7., organizatori su odlučili da dan prije u petak, 22.7. otvore još jedan Live Stage na kome će nastupati bendovi.
Lijepa vijest za Tuzlu i region, da smo bogatiji za još jedan festival koji će definitivno obilježiti ljeto 2016. na bh. muzičkoj sceni i donijeti svježinu i neke nove pozitivne vibracije festivalskom životu u BiH.
Kvalitetnom organizacijom Brodoloma u proteklih devet godina, organizatori su dokazali da možemo očekivati odličan festival i jedinstveni doživljaj za sve generacije ljubitelja dobre zabave.
Organizatori su poručili da je nakon devet fenomenalnih godina vrijeme da naprave korak naprijed, i da su potpisali većinu ugovora sa bendovima i DJ-ma, te da će uskoro objaviti dvodnevni program Brodolom festivala.
Kada je ekipa mladih entuzijasta 2007. godine osmišljavala prvi koncept Brodolom partyja, kao VIP zabavu za 300 odabranih prijatelja iz Tuzle, ni slutili nisu da će prerasti u najveći u BiH, a i jedan od najboljih ljetnih partyja u regionu.
Preko četrdeset hiljada ljudi je uživalo u devet dosadašnjih izdanja ovog inovativnog koncept partyja. Ove, prve festivalske godine Brodoloma očekuje se i rekordna posjeta i do dvadeset hiljada posjetioca, a u videu možete pogledati atmosferu sa 9. izdanja Brodoloma iz 2015. godine, javlja N1.