Vijesti
Žuta štampa
Mladi talentovani pjevač
Jajčanin Semin Halać izdaje dva singla
11.04.2016. 12:00
Izvor: avaz.ba
Jajčanin Semin Halać izdaje dva singla
Mladi pjevač iz Jajca Semin Halać ovih dana radi na svojim singlovima. U pitanju su dvije pjesme, ‘Ne zovi me nikad više’, kao autor teksta potpisuje se Jajčanin Džemal Sefer i pjesma ‘Hladna Pliva tiho teče’ u novijem aranžmanu koju je napisao pokojni Milorad Cumbo poznati jajački pjesnik i boem.
Pjesme su snimljene u ProSound studiju u Kotor Varošu, a muziku i aranžmane potpisuje Bojan Kičić. Promocija njegovih pjesama je planirana za 23. april u Caffe clubu ‘City-Aa’ u Jajcu.
- Za antologijsku pjesmu ‘Oprošta'j ili ‘Hladna Pliva tiho teče’ snimit ću spot početkom maja, a biće prikazan i promovisan na lokalnim TV kućama. Jako sam zadovoljan i bilo mi je zadovoljstvo surađivati s Bojanom Kičićem vlasnikom ProSound studija i za njega imam samo riječi hvale, rekao je Semin Halać te je dodao:
- U narednom periodu imam angažmana po gradovima BiH, dogovorio sam dosta privatnih zabava i svadbi, a u pregovorima su i gostovanja po Švedskoj i Švicarskoj i Njemačkoj. Uskoro je u najavi još jedna pjesma, kao i saradnja sa popularnim pjevačima bh. estrade, ali neću vam otkriti baš sve detalje, za kraj je rekao mladi talentovani pjevač.