Vijesti
Politika
Igor Radojičić
Čavić priziva vanredno stanje jer zna da gubi izbore
10.08.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Čavić priziva vanredno stanje jer zna da gubi izbore
Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banje Luke Igor Radojičić ocijenio je danas da je Dragan Čavić svjestan da će da izgubi na predstojećim lokalnim izborima i da s tim ciljem pokušava da najveći grad Republike Srpske "uvuče u vanredno stanje“.
Reagujući na Čavićev poziv da se obaveže na referendum na kojem bi se građani poslije godinu dana izjasnili o radu budućeg gradonačelnika, Radojičić je naglasio da će se pravi referendum održati 2. oktobra, kad će građani izaći na birališta.
-Pošto kandidat opozicije Dragan Čavić očigledno zna da će da izgubi 2. oktobra, on bi, po svoj prilici, i da i iduće godine idemo na vanredne izbore. Umjesto toga, Banja Luka će dobiti brzu i efikasnu Gradsku upravu, predvođenu Igorom Radojičićem, a s kojom će građani biti zadovoljni – rekao je kandidat SNSD-a.
Radojičić je naglasio da Banjoj Luci ne treba "nikakvo vanredeno stanje, kakvo Čavić pokušava da kreira, ističući da je kandidat opozicije to pokušao i proljetos, kada je pokušao s organizovanjem protesta Saveza za promjene“.