Vijesti
Svijet
Ostaje u New Yorku
Melania Trump neće živjeti u Bijeloj kući?
21.11.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Melania Trump neće živjeti u Bijeloj kući?
Glasnogovornik Donalda Trumpa kazao je da su Donald i Melania Trump zabrinuti zbog mijenjanja škole za njihova sina Barrona, čime se, čini se, potvrđuje da će buduća prva dama ostati živjeti u New Yorku umjesto da pođe sa suprugom u Washington.
"Naravno, komplicirano je promijeniti školu sinu od deset godina usred školske godine", kazao je Jason Miller, direktor za komunikacije prijelazne predsjedničke ekipe Donalda Trumpa u telefonskoj konferenciji s novinarima.
"Naknadno će se objaviti službena izjava", dodao je on.
Glasnogovornik je reagirao na članak u tabloidu New York Post u kojem se tvrdi da će Melania Trump (46) i Barron (10) nastaviti živjeti u Trump Toweru na Manhattanu kako bi dijete nastavilo odlaziti u privatnu školu na Upper West Sideau barem do kraja školske godine.
I sam upitan u nedjelju o datumu useljenja u Bijelu kuću Melanie i Barrona Trumpa, izabrani predsjednik dao je kratak i dvosmislen odgovor: "Vrlo uskoro. Kad završi školu", ne navodeći radi li se o kraju školske godine ili nekom drugom roku.
Par Trump danas živi u New Yorku, na vrhu čuvenog tornja na 5. aveniji na Manhattanu. Trump nije otkrio kako namjerava organizirati život između New Yorka i Washingtona nakon 20. januara kad preuzme predsjedničku funkciju.