Vijesti
Žuta štampa
Popularni par
Haris o braku s Radom: Ne ženim se!Ne znam šta je ljudima pa izmišljaju...
16.12.2016. 12:00
Izvor: avaz.ba
Haris o braku s Radom: Ne ženim se!Ne znam šta je ljudima pa izmišljaju...
Rada Manojlović i Haris Berković kažu kako su im dosadile priče o njihovoj vezi. Pokušavali su mjesecima sakriti vezu ali su se na kraju sami razotkrili, piše Express Magazin.
Njihova česta zajednička pojavljivanja posebno u beogradskim restoranima bila su povod da krene lavina priča. Nisu se samo oni našli i tim pričama već i njihovi očevi. Često su se pojavljivale izjave kako Radinog tako i Harisovog oca koji su zabrinuti zbog toga što su zajedno jer smatraju da pričom o ljubavnom životu mogu narušiti posao.
Radi je teško pala razdvojenost od Harisa koji se nalazi na turneji u Americi, pa sa žudnjom iščekuje da joj se dragi vrati. Ali ni za to vrijeme ne miruju priče o njihovim odnosima. Tako se nedavno pojavila priča da će se njih dvoje uskoro vjenčati i da se, posebno Harisovi roditelji, pripremaju za taj veliki dan. Ali, u tim pričama nema nimalo istine, tvrdi Berković.
- Ma, kakva ženidba! Ne znam šta je ljudima pa izmišljaju takve priče. Niko me ništa i ne pita i samo objave takvu glupost! Mladi smo oboje i ima vremena i za ženidbu i udaju. Karijera mi se zahuktala i tome sam sada posvećen - smješkajući se govori Haris.
Rada je svjesna Harisovih godina i ne očekuje da bi je mogao zaprositi.
- Bez obzira što je mlađi od mene, nimalo nije djetinjast. Previše je zreo za svoje godine, ali rano mu je još da se ženi. Već do sada je napravio puno u svojoj karijeri, ali treba na njoj još raditi. Rano je da se za nekoga veže zastalno, pa makar ja bila u pitanju - kaže Manojlović.