Vijesti
Žuta štampa
Zaljubljeni "do ušiju"
Rada jednostavno ne može bez Harisa! Pjevačica pobjegla u Ameriku samo da bi ga vidjela
20.12.2016. 12:00
Izvor: avaz.ba
Rada jednostavno ne može bez Harisa! Pjevačica pobjegla u Ameriku samo da bi ga vidjela
Atraktivna pjevačica Rada Manojlović spakovala je kofere nakon nastupa u Splitu i otišla u zagrljaj momku Harisu Berkoviću, koji je u Americi na turneji.
Očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog, pa su pronašli rješenje kako bi narednih pet dana bili nerazdvojni i uživali u prazničnoj atmosferi New Yorka.
Ovo dovoljno govori, a Rada i Haris su se zaljubili do ušiju, tako da njihova veza uskoro može biti još ozbiljnija. Haris je na turneju otputovao prije nešto manje od mjesec dana, ali to je za njih dvoje bio veoma dug period, naročito što Haris na turneji ostaje još 20 dana.
- Još prije nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dvije sedmice, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega. Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje - kaže izvor tabloida "Alo!".
Iako su dugo krili da su zajedno, pa čak i kada je to bilo očigledno, a ni o ljubavi nisu pričali otvoreno, Haris i Rada djelima pokazuju u kom smjeru ide njihov odnos.