Vijesti
Žuta štampa
Ona je moja! Poznati srbijanski reper želi rasturiti vezu Harisa Berkovića i Rade Manojlović
23.06.2017. 12:00
Izvor: avaz.ba
Ona je moja! Poznati srbijanski reper želi rasturiti vezu Harisa Berkovića i Rade Manojlović
Za Radom Manojlović odlijepio je sve popularniji reper Vuk Mob. Toliko da jedva čeka da pjevačica okonča vezu sa devet godina mlađim Harisom Berkovićem - javlja Express Magazin.
- Rada i Vuk su se upoznali prije mjesec dana na zajedničkom nastupu u Švicarskoj. Reper je ostao bez teksta kad ju je ugledao u bekstejdžu. Odmah joj je prišao i počeo da se udvara. Bio je uporan i na kraju nastupa su čak i razmijenili brojeve telefona. Koliko znam, od tada se redovno čuju i dopisuju - priča dobro obaviješten izvor.
Da se u Manojloviću zaljubio na prvi pogled, potvrdio je i Vuk Mob lično.
- Za Radom bi svaki muškarac odlijepio! Ona je vrh riba. Po mom mišljenju, najbolja je na estradi. Seksi je, slatka, odlično izgleda, a pritom je profesionalac u svom poslu. Ma, očaran sam njom. Toliko sam žena, pjevačica upoznao, ali ona je zaista nešto posebno. Dobra djevojka, poštena, fina, vaspitana i kulturna. Tako nešto se rijetko sreće - nahvalio je pjevačicu.
Zato su ga i pitali da li je svjestan da je ona u sretnoj vezi s bosanskim pjevačem Harisom Berkovićem.
- Znam, ali ne gubim nadu. Želim joj sve najbolje u životu i karijeri, ali nikad se ne zna, možda nam se putevi opet spoje. Volio bih da nam se ukaže prilika da sarađujemo i da opet nastupimo negdje zajedno - kaže Vuk.