Vijesti
Žuta štampa
Džidža: Pogađale su me laži o mom ocu Bosancu!
07.07.2017. 12:00
Izvor: avaz.ba
Džidža: Pogađale su me laži o mom ocu Bosancu!
Kao u novoj pjesmi "Antireklama" o Aleksandri Džidži Stojković kao i mnogim javnim ličnostima novine su često pisale laži .Kako piše "Express Magazin" , pjevačica je orvi put progovorila o tome.
-Pjesma je u mom fazonu i ponosna. Normalniji je spot i nema egzibicija. U divnim sam haljinama - rekla je Džidža.
Ona kaže da su ona i njen otac Dragan Stojković Bosanac u odličnim odnosima.
-Novinari su pisali svašta kako me on maltretira, ne da mi ovo ili ono, brani i, oni mi vodi karijeru. To me je baš pogađalo jer su ga prdstavljali sasvim pogrešno - kaže Džidža.
Međutim,sve je to bila, baš kao i u pjesmi, antireklama.
-Pisali su o raznim mojim vezama i momcima, što nije tačno, ali sve je bila antireklama - kaže Džidža i dodaje da je srtena i zaljubljena.
Kao u novoj pjesmi "Antireklama" o Aleksandri Džidži Stojković kao i mnogim javnim ličnostima novine su često pisale laži .Kako piše "Express Magazin" , pjevačica je orvi put progovorila o tome. -Pjesma je u mom fazonu i ponosna. Normalniji je spot i nema egzibicija. U divnim sam haljinama - rekla je Džidža. Ona kaže da su ona i njen otac Dragan Stojković Bosanac u odličnim odnosima. -Novinari su pisali svašta kako me on maltretira, ne da mi ovo ili ono, brani i, oni mi vodi karijeru. To me je baš pogađalo jer su ga prdstavljali sasvim pogrešno - kaže Džidža. Međutim,sve je to bila, baš kao i u pjesmi, antireklama. -Pisali su o raznim mojim vezama i momcima, što nije tačno, ali sve je bila antireklama - kaže Džidža i dodaje da je srtena i zaljubljena.