Vijesti
Žuta štampa
Lepa brena tvrdi: Na Kebu je bačena crna magija!
24.11.2017. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Lepa brena tvrdi: Na Kebu je bačena crna magija!
Dragan Kojić Keba bio je tema broj jedan na obilježavanju Aranđelovdana u domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Folk-zvijezda rekla je kolegi Draganu Kojiću da je zabrinuta za njega, jer mu se u posljednje vrijeme dešavaju loše stvari, među kojima je saobraćajka.


Vlasnica „Granda“ oduševila se kad je na vratima ugledala Kebu sa suprugom Oljom, a budući da se dugo nisu vidjeli, odmah su porazgovarali o neprijatnostima koje je pjevač doživio u poslednje vrijeme. Prema kurirovom izvoru, koji je također bio gost u kući Živojinovića, Brena je željela da opusti kolegu, jer joj je djelovao zabrinuto, pa je kroz šalu prokomentirala kako je na njega bačena crna magija i da mu se zato dešavaju samo loše stvari.

Prve komšije

Podsjetimo, pjevač je prije mesec dana bio na razgovoru u Bezbjednosno-informativnoj agenciji (BIA), a nedavno je svojim Audijem na pješačkom prijelazu na Novom Beogradu oborio djevojku A. Đ.

- Brena i Keba su prve komšije, ali izgleda da se dugo nisu vidjeli, pa je slava bila idealna prilika da se ispričaju. Brena i Boba su porodicu Kojić dočekali na vratima, izljubili se s njima, a potom su sjeli za slavski sto. Domaćica je bila odlično raspoložena i gostima je bila maksimalno posvećena, a posebno Kebi, koji je izgledao zabrinuto. Pjevačica je samo željela da ga oraspoloži, pa se našalila na njegov račun, rekavši mu da je na njega vjerovatno bačena crna magija - priča naš izvor.

Pjevačica Sanja Đorđević složila se s Lepom Brenom.

Poljubac za laku noć

- Sanja je Kebi poručila da se čuva i preporučila mu da posjeti dvije vračare koje se bave skidanjem magije. Gosti su se zaprepastili, a ona je kolegu poljubila i rekla da se šali s njim, jer želi da ga vidi nasmijanog - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Brenom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je Dragan Kojić Keba bio nedostupan za komentar.