Vijesti
Žuta štampa
Sarajevo Holiday market: U PAN Winter Pubu nastupa Adis Škaljo & Bend
12.01.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Sarajevo Holiday market: U PAN Winter Pubu nastupa Adis Škaljo & Bend
Četvrtak na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu bio je u znaku Tuborg Disco partija na ledu. Uz poznate disko hitove, klizači na Jaffa klizalištu su imali priliku da pokažu svoje plesne vještine ali i da usvoje nove.
U poslijepodnevnim satima Sarajevo Holiday Duo je zabavljao posjetioce PAN Winter Puba, a dan je završen uz PAN bingo i Alena Lemeševića & Music Theatre.
Mališani u Argeta Junior Play House su naučili osnove pružanja prve pomoći dok će danas uz LINO radionice upoznati stomatologa.
Coca-Cola Selo Djeda Mraza svakim danom privlači sve veći broj turista i građana. U ovom posebno ukrašenom dijelu Marketa pored suvenirnice i slatke kućice se nalazi i kućica Djeda Mraza u kojoj on svakim radnim danom od 16.00 do 21:00 sat, a vikendom i od 11:00 do 15:00 sati, sa svojim pomoćnicima-vilenjakom i fotografom dočekuje dječicu, fotografiše se s njima i sluša njihove željice.
A večeras će u PAN Winter Pubu sve prisutne zabavljati mladi pjevač Adis Škaljo & Bend.
Jaffa klizalište ove godine zahvaljujući Općini Centar i općinskom načelniku, nastavlja raditi i nakon završetka Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, do 11. februara sa besplatnim terminima.
DJ Santa Sister na centralno pozicioniram BH Telecom Utra Stageu u popodnevnim satima svojom muzikom pruža istinski praznični ugođaj dok nešto sjevernije od nje, u sajamskom dijelu Marketa, tri ponija privlače pažnju posjetiocima svih generacija.
Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.