Vijesti
Žuta štampa
Nataša Bekvalac porođaj plaća 6.000 eura
23.01.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Nataša Bekvalac porođaj plaća 6.000 eura
Pjevačica Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta.

Iako je prvobitno bio plan da se njeno drugo dijete rodi u Beču, gdje je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.
- Nata je posljednjih mjeseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je mijenjala mišljenje gdje bi za nju i bebu bilo najbolje. Htjela je Beč, pa "Narodni front", gdje je prije 11 godina rodila Hanu i na kraju je, uz detaljnu konsultaciju sa Lukom, odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervirali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vrijeme biti uz nju, a ona će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona ima već 37 godina - kaže izvor blizak pjevačici i otkriva:

- Cijena je 6.000 eura. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Pored toga, 4.000 eura dat će za zamrzavanje matičnih ćelija - kaže izvor za "Kurir" i dodaje da je pjevačica o tome ozbiljno razmišljala kada je posljednji put bila u Beču.