Vijesti
Žuta štampa
Djevojka koju je Lukas nazvao psihopatom otkriva šokantne detalje: "Rodit ćeš krokodila"
31.05.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Djevojka koju je Lukas nazvao psihopatom otkriva šokantne detalje: "Rodit ćeš krokodila"
Tanja Bogdanović, koja tvrdi da je trudna s folkerom Acom Lukasom, za "Blic" navodi kako joj je pjevač uputio niz šokantnih uvreda kada je saznao da ona nosi njegovu bebu.

Bogdanović navodi da je Aca Lukas njihovo nerođeno dijete nazvao krokodilom, kao i da ju je njegovo ponašanje povrijedilo, ali i jako naljutilo, pa je iz tog razloga odlučila svoju verziju priče iznijeti u medije.

- Rekao mi je: "Šta ti je, rodit ćeš krokodila. Bolje ti je da odmah abortiraš", ponovila sam mu da tu odluku hoću sama da donesem. Trudna sam već mjesec i nisam sigurna šta da uradim. Nikad do sad nisam rađala, ginekolog mi je rekao da bi moj abortus bio rizičan. Ne bih voljela sada da napravim grešku i sutra da ne mogu imati dijete s nekim koga volim - kaže Tanja i nastavlja:

- Baš sam u šoku. I kad bih rodila to dijete, plašim se hoće li mi ga on oduzeti. S njim danas pričaš jednu priču, sutra drugu, prosto je takav. Plašim se šta bi mi mogao uraditi, ali taj njegov bezobrazluk me je naljutio i zato sam odlučila da progovorim - tvrdi ona za "Blic".

Tanja nam je otkrila sve detalje odnosa s folkerom.

- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam veoma lijepa. Vidjeli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pjevao. Posljednji put kad smo se vidjeli, s nama su bili njegova četiri druga i dvije drugarice - rekla je ona, pa dodala:

- On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sjedila s njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, s njim sam ostala trudna - kaže dvadesettrogodišnja Tanja Bogdanović.