Vijesti
Žuta štampa
Posljednje pripreme pred vjenčanje popularnog para: Brena i Boba pomažu Priji i Filipu
20.06.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Posljednje pripreme pred vjenčanje popularnog para: Brena i Boba pomažu Priji i Filipu
Porodica Živojinović i Prijović jučer su posjetile salu gdje će se pjevačica i sportski menadžer zavjetovati na vječnu ljubav, zajedno su pravili plan sjedenja gostiju i dekorisali sa organizatorima.

Posljednje pripreme pred vjenčanje popularnog para, pjevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, privode se kraju.

Članovi porodice mladenaca sastali su se sa Prijom i Filipom kako bi pripremili sve do detalja vezano za glamurozno vjenčanje, koje će biti upriličeno sutra.

Aleksandra i Filip su došli oko podneva na Novi Beograd, u veliku dvoranu, gdje posljednja tri dana više od četrdeset radnika radi na dekoraciji čitave prostorije koja ima nekoliko stotina kvadratinh metara.

U pomoć oko organizacije priskočili su Boba Živojinović i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprijekorno. Osim Brene i Bobe, tu su bile i Aleksandrina mama Borka Prijović, a očekivali su dolazak Aleksandrinog tate, Nedeljka Prijovića. Filipova majka Zorica Nakić davala je instrukcije putem telefona jer, prema saznanjima, nije mogla fizički da prisustvuje porodičnom skupu.



U trenutku dok su porodice sa enterijeristima dogovarale kako treba da bude dekorisana sala, pravo iz Holandije pristiglo je cvijeće kojim će biti dekorisani stolovi, stolice, plafon, pod, vrata, ćoškovi i čitava unutrašnjost tog prostora.

- Nakon što su svi zajedno detaljno prešli plan za najradosniji dan u životu Filipa i Prije, sjeli su u hotel koji se nalazi odmah pored mjesta gde će biti upriličeno slavlje kako bi ručali. Uz dobro piće i hranu pravili su raspored sjedenja zvanica, a kako će imati više od 900 gostiju, bilo im je potrebno dosta vremena kako bi sve prošlo bez greške. Roditelji mlade i mladoženje su u odličnim odnosima i svi su bili izuzetno raspoloženi tokom porodičnog ručka - kaže izvor blizak mladencima.