Vesti
Žuta štampa
PUKLA NA KOPAONIKU: Karleuša prodala samo devet karata
15.01.2014. 20:00
Izvor: Kurir
PUKLA NA KOPAONIKU: Karleuša prodala samo devet karata
Obrukala se: Pevačica pompezno najavljivala da će za pravoslavnu Novu godinu pevati u klubu „Aleksandar“ na Kopaoniku, ali publike nije bilo, pa je njen nastup otkazan. Pola novca od honorara je vratila
Na prste da ih prebrojiš.
Jelena Karleuša za doček pravoslavne Nove godine nije nastupila u klubu „Aleksandar“ na Kopaoniku, iako je pompezno najavljivala svirku. Razlog je jednostavan - publika nije bila zainteresovana za njeno pevanje. Kako Kurir saznaje, pevačica je do 17 časova 13. januara prodala samo devet karata!

Sedela u džipu i čekala
- Ulaznice su koštale 30 evra, ali za njih nije bilo zainteresovanih kupaca! Ona se pojavila ispred kluba u 22 časa spremna za nastup i sat vremena je sedela u džipu čekajući da se klub napuni. Ali uzalud. Potom je ušla unutra i kad je videla da u klubu nema više od dvadeset ljudi, brže-bolje je izašla napolje - govori izvor Kurira i dodaje:
- U dogovoru s organizatorima, odlučila je da se ne pojavi na bini, jer za tim nije ni bilo potrebe. Oni koji su kupili tih devet ulaznica dobili su pare nazad.
Kako saznajemo, Karleuša je novac za nastup uzela unapred, a zbog fijaska koji je doživela, odlučila je da polovinu sume vrati vlasnicima „Aleksandra“. Koliko je bila ambiciozna kad je reč o tom nastupu, govori i činjenica da je na Fejsbuku 9. januara napisala da se „zbog ogromnog interesovanja i navale turista i svih onih koji žele da vide i čuju Divu uživo kapaciteti proširuju“. Međutim, preksinoć je shvatila da postoji samo devet osoba na celoj planini, koja je zaista puna turista, zainteresovanih da je slušaju.

Karleuša ćuti
U želji da čujemo i njenu stranu pozvali smo Jeleninog portparola Zorana Birtaševića. On nam se nije javljao, a nije odgovorio ni na poruku.