Vesti
Žuta štampa
Iz "X Faktora" ispao duet H2O
22.01.2014. 20:00
Izvor: Press
Iz "X Faktora" ispao duet H2O
U trećoj emisiji popularnog šou programa "X Faktor" u kojoj su učesnici vrlo uspešno "zamenili" velike zvezde domaće zabavne muzike, najmanje glasova publike dobili su grupa H2O i Aleksandra Sekulić.
Oni su išli u duel, a onda je nastupio najteži zadatak za sudije. Trebalo je odabrati pobednika, koji nastavlja sa ostalim finalistima, a drugog kandidata poslati kući.
Kristina je glasala prva. "Aleksandra ovo je tvoj najbolji vokalni nastup, Fifi i Marinela odlično, moram da pošaljem Aleksandru kući!"
Kiki je rekao: Večeras glasam za Aleksandru jer joj je nastup bio odličan.
Emina: Baš sam se zamislila...Aleksandra, prošli put mi je bilo žao jer su komentari bili da nije zaslužila, a oduševila si me večeras. Fifi i Marinela su bile jako dobre, ali Aleksandrin je bio bolji, njoj dajem glas.
Odluka je "pala" na Željka.
- Aleksandra je išla na sve ili ništa, rekao sam da ne bih glasao za tvoj povratak ali ograujem se od svog komentara, bila si jako dobra, ne kažem da su H2O bili lošiji, ali ako odlučujem ja, kući ide....- Željko je nekoliko sekundi držao publiku i učesnike u neizvesnosti, a onda je rekao, odlučujuće "H2O!"