Vesti
Žuta štampa
Sara i Ivan ipak u vezi!
06.02.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Sara i Ivan ipak u vezi!
Iako nije prošlo ni mesec dana kako je raskinula sa Akijem, manekenka se izgleda baš "zacopala" u Ivana Marinkovića!
Lepotica sa Farme je u par navrata, tokom rijalitija, izjavljivala kako ne može da zamisli sebe u vezi sa Ivanom Marinkovićem, ali izgleda da se njegova upornost isplatila i da je manekenka konačno "pala" na njegov šarm.
Sara Trajanović je na svom Facebook profilu napisala da želi da podeli sa svojim fanovima jednu vest, pre nego sa bilo kim drugim.
"Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli, bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na farmi...naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine , nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene , jače nego ikada.... Ipak ono što je pravo opstaje, i uprkos svim preprekama. Na žalost naša ljubav stavlja se na test ponovo mojim odlaskom u Istanbul, ali ipak čvrsto verujem da će je ipak samo ojačati", napisala je Trajanovićeva.