Vesti
Žuta štampa
Sila: Jedva čekam da posetim Srbiju!
21.02.2014. 20:00
Izvor: Press
Sila: Jedva čekam da posetim Srbiju!
Do sada nisam imala prilike da posetim Srbiju, ali bih to baš volela i jedva čekam da se to dogodi. Nažalost, moji planovi se često pomeraju i menjaju, rekla je turska glumica Džansu Dere.
Turska zvezda Džansu Dere, koja se proslavila ulogom Sile u najgledanijoj seriji, ispričala je šta je to što ovu sapunicu izdvaja od ostalih, priznala da joj ljubav nije jača strana, ali i da joj je velika želja da poseti Srbiju.
- Dosad nisam imala prilike da posetim Srbiju, ali bih to baš volela i jedva čekam da se to dogodi. Nažalost, moji planovi se često pomeraju i menjaju - objasnila je ona.
Glumica je istakla i da je zbog snimanja dve godine živela u Mardinu, koji se izdvaja po istorijskoj arhitekturi, što je njoj išlo na ruku jer je studirala arheologiju i zaljubljenik je u drevne građevine.
- Stalno imamo priliku da gledamo iste serije koje obrađuju iste teme, Sila je potpuno drugačija. Scenario je pun emocija, izgled Mardina koji fascinira, temperament tamošnjih ljudi. A tajna je i u dobroj ekipi sa kojom sam radila - ispričala je Džansu.
- Najteže mi je bilo da snimim scenu ubistva Silinog brata Azada. I vi ćete uskoro imati prilike da gledate tu epizodu koja je na mene ostavila najjači utisak - iskrena je bila glumica.
Popularna Džansu rekla je da je njena majka najverniji fan serije "Sila".
- Moja majka je, naravno, najverniji fan serije i svako moj projekat prati s posebnom pažnjom. Naravno, tu su i prijatelji i kolege s posla, koji su mi velika podrška u radu - kaže glumica.
Ona je napomenula da ne voli da priča o svom privatnom životu, ali je ipak potvrdila da nema sreće u ljubavi. Osim što ju je nekadašnji dečko Džemo Jilmaz ostavio i oženio se njenom najboljom drugaricom, nije joj se posrećilo ni sa drugim Džemom Ajdinom, koji ju je posle tri meseca ostavio zbog mis Turske.
Da situacija bude gora, njen sadašnji dečko Kenan Imirzalioglu, koji je igrao glavnu ulogu u seriji "Ezel", uhapšen je zbog korišćenja narkotika, dok ona navodi da je za ovaj incident saznala iz novina.
- Uloga Ejšan u seriji "Ezel" za mene je najznačajnija i veoma posebna. To je jedna od onih uloga koju glumice retko prihvataju, a veoma je svestrana - rekla je turska zvezda, koja se tokom snimanja te serije smuvala sa Kenanom.