Vesti
Žuta štampa
KLEVETALA A NEĆE DA PLATI: Karleuša duguje Ceci 200.000 dinara!
11.03.2014. 20:00
Izvor: Kurir
KLEVETALA A NEĆE DA PLATI: Karleuša duguje Ceci 200.000 dinara!
Jelena Karleuša je u decembru 2010. godine u otvorenom pismu na Fejsbuku izvređala Cecu i iznela niz neistina na njen račun. Ražnatovićeva je dala da se taj novac uplati za decu bez roditelja
Jelena Karleuša, iako ju je još u septembru prošle godine Svetlana Ražnatović dobila na Višem sudu, još nije isplatila kaznu za klevetu, već je podnela žalbu Apelacionom sudu.
Ceca kaže da o ovoj temi nema više šta da priča.
"Sud je rekao svoje. Priložila sam im račun doma za decu bez roditelja u Zvečanskoj ulici i rekla da tih 200.000 dinara ide direktno njima" bilo je sve što je rekla Ceca.
Sve je počelo kada je Jelena Karleuša je u decembru 2010. godine u otvorenom pismu na Fejsbuku izvređala Cecu i iznela niz neistina na njen račun. Iako je Ražnatovićeva duže od decenije trpela slične uvrede od koleginice, prvi put je rešila da presavije tabak jer joj je, kako je na sudu navela, Karleuša ovoga puta vređala porodicu.
Ceca je sudiji tada ispričala da je njenu decu veoma povredio način na koji je pisano o njihovoj majci i pokojnom ocu i istakla da je i ranije trpela njene uvrede, ali joj nikada, ni na koji način nije odgovorila.
Posle skoro tri godine, u septembru 2013. godine Viši sud u Beogradu doneo je presudu u Cecinu korist, osudio Karleušu za klevetu i naložio joj da isplati Ceci 200.000 dinara, kao i da podmiri sudske troškove u iznosu od oko 70.000 dinara.
Jelena je žalbu podnela Apelacionom sudu, a šta će učiniti ako on potvrdi presudu prvostepenog, nismo saznali jer je juče bila nedostupna.
"Nakon odluke drugostepenog suda na žalbu, postupiće se u skladu s izvršnim postupkom", rekao je juče advokat Miša Petrovski, Cecin pravni zastupnik.