Vesti
Žuta štampa
Ceca je konačno rekla šta misli o ponašanju svog sina Veljka
17.03.2014. 20:00
Izvor: Press
Ceca je konačno rekla šta misli o ponašanju svog sina Veljka
Već neko vreme mediji neprestano prenose svaki potez Cecin sina Veljka Ražnatovića. Ona se do sada nije oglašavala tim povodom, a onda je rekla šta misli o tome.
Na pitanje voditelja emisije „Glamur", koje su njene reakcije kad vidi da joj sin Veljko ređa tetovažu za tetovažom, Svetlana Ražnatović je, pred kamerama Hepi televizije rekla:
– Uopšte mi se ne dopadaju njegove tetovaže, ja sam ljuti protivnik toga, ali ako želi da liči na guštera, nek to radi. Šta da mu radim! Meni se mnoge stvari ne sviđaju, ali kod nas vlada demokratija. Poštujem njegove odluke i stavove – rekla je Ceca.
Pevačica je dodala da sin mnogo očekuje od svog punoletstva, i jedva čeka da krajem godine napuni 18 godina.
– Oni se pripremaju zadnjih pet godina za to punoletstvo, misle da će se, ne znam sta, promeniti. I ja sam isto u njihovim godinama tako reagovala, a kad je došao taj dan, evo, ja sam sad punoletna, odlučih da se vratim kod mame i tate. Tamo mi je najbolje – priznala je pevačica.
Svetlana Ražnatović, inače, posle više od dvadeset godina, u okviru svoje turneje „Poziv", održala je koncert u sportskoj hali u Šapcu, pred oko 5000 ljudi.