Vesti
Žuta štampa
MRTVA PIJANA: Ana Nikolić povraćala na Cecinu pesmu!
01.04.2014. 20:00
Izvor: Kurir
MRTVA PIJANA: Ana Nikolić povraćala na Cecinu pesmu!
Nacvrckana Nikolićeva u gej klubu stavljala prst u grlo kad su pustili Ražnatovićkin hit „Brat“
Kad je pijana, sluša samo svoje pesme...
Ana Nikolić prošle subote izašla je s društvom u beogradski gej klub i, kako saznajemo, bila mrtva pijana. Bila je toliko kontuzovana da se ponašala onako kako joj ne priliči - u jednom trenutku otišla je toliko daleko da je simulirala povraćanje baš kad je puštena pesma Cece Ražnatović „Brat“. Pevačica je bila bolje raspoložena kad su joj ispunjavali muzičke želje - i to njene pesme, jer je baš njih naručivala. Nikolićeva je klub napustila kad je već svanulo, i kad se lokal gotovo ispraznio.
- Ana je došla u klub s prijateljima, a s njima je bio i njen telohranitelj. Bila je vesela i odmah je privukla pažnju, jer se javne ličnosti ne pojavljuju često u gej lokalima. Neki su joj prilazili da se slikaju i nikoga nije odbila. Za sve to vreme ređala je čašicu za čašicom, pa je brzo bila prilično pijana. U tom stanju sve vreme je naručivala svoje pesme i igrala, a posebno je padala u trans uz pesmu „Najgora“ od Nataše Bekvalac. Verovatno je podseća na Vladu Mandića, koji je nedavno raskinuo s njom, jer je na sva usta pričala kako su zajedno i kako hoće dete s njim - rekao je naš dobro obavešten izvor koji se zatekao u lokalu i objasnio:
- Kad su pustili hit Cece Ražnatović „Brat“, Ana je počela da gura prst u grlo i simulira povraćanje. Prestala je da igra i sela je. Da li zbog Cecine pesme ili zato što joj se zavrtelo u glavi od alkohola, ne znam. Uglavnom, nastavila je da pije do jutra, kad je i napustila lokal. Izgleda da se Ana vratila starom načinu života. Da li je zbog ljubavnog brodoloma ili iz nekih drugih razloga, nije nam poznato.