Vesti
Žuta štampa
Petar Sturgar: Bio sam napadnut, branio sam trudnu suprugu!
02.04.2014. 20:00
Izvor: Press
Petar Sturgar: Bio sam napadnut, branio sam trudnu suprugu!
Nakon što su se pojavile informacije da je glumac Petar Strugar uhapšen nakon što je u Beogradu navodno pretukao taksistu, oglasio se i popularni Moša iz filma “Montevideo” koji tvrdi da uopšte nije privođen u policiju kao i da su on i njegova supruga koja je u poodmakloj trudnoći, napadnuti, zbog čega je, kako kaže, bio prinuđen da se brani!
Iako se priča da je glumac tokom sukoba sa taksistom Jovanom Stanojevićem, nekoliko puta prevoznika udario pesnicom u glavu, nakon čega je Stanojević sa lakšim povredom završio u Urgentnom centru, Petar Strugar demantuje sve te navode i tvrdi da je istina sasvim drugačija.
- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konsultujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! Supruga je izašla iz automobila da bi videla šta se dešava, kao i on koji me je odmah zatim napao i bio sam prinuđen da se branim – ispričao je Strugar čija je supruga Ivana u poodmakloj trudnoći i trenutno se nalazi na porodiljskom odsustvu.