Vesti
Žuta štampa
Veza sa Severinom je bila roditeljska, a ne emotivna
07.04.2014. 20:00
Izvor: Press
Veza sa Severinom je bila roditeljska, a ne emotivna
“Kralj bakra”, “jedan od najbogatijih Srba”, najveći donator inkubatora za prevremeno rođene bebe, vlasnik hotela, aviona, skupih automobila, bivši momak jedne od najvećih estradnih zvezda sa ovih prostora Severine sa kojom ima sina Aleksandra... prvi put za naše medije o svom životu.
O SINU “Moram da znam sve što se dešava sa našim sinom Aleksandrom, ali to je moguće samo ako roditelji komuniciraju. Još ne vidim kako ćemo mi preko advokata da se dogovorimo da li će Aleksandar u vrtić ili ne", piše "Blic".
O VEZI SA SEVERINOM “Sa mog stanovišta to je bila roditeljska, a nikako emotivna veza. Emotivna veza je prestala sredinom 2011. Aleksandar je tada tek začet.”
NA KOGA LIČI SIN “On je baš nekako mešavina Severine i mene. Ima moje usne i donji deo lica, Severinine oči, moju kosu. Na koga ima karakter ne znam, još je mali.”
O SVOJIM RODITELJIMA “Imao sam dve, tri godine kada su se moji roditelji razveli, ali sam postao toga svestan tek kada sam bio sedmi razred osnovne škole, kada sam odlučio da hoću da živim sa tatom.”
O POČECIMA “U Švajcarsku, kod oca, otišao sam 1985. odmah posle vojske. Studirao sam preko dana, a noću vozio taksi. To je trajalo tri, četiri godine. A onda sam u taksiju upoznao sina suvlasnika firme
‘Mark Rič’.”
O VLASTI SAVIĆU “Dvadeset devet firmi me je otkačilo za posao, ostala je samo firma ‘Inkometal’. Pozovem ih, javi se Vlasta Savić, naš čovek, vlasnik firme, veliki trgovac čelikom i ugljem u Švajcarskoj. Kaže, sinko, dođi sutra, i odmah me primio.”