Vesti
Žuta štampa
OPIPALA: Nataša Bekvalac vatala manekenku za guzu!
09.04.2014. 20:00
Izvor: Kurir
OPIPALA: Nataša Bekvalac vatala manekenku za guzu!
Dobro ju je opipala uživajući žmureći u telu devojke koja joj se smeškala s visine, dok i Nata nije otvorila oči i uzvratila joj osmehom u ogledalu
Voli i devojke - pevačica otkrila svoju novu strast!
Nataša Bekvalac i žmureći može da prepozna dobru guzu! Pevačica je tako nedavno u jednoj šminkernici dok su joj radili mejkap u svojoj blizini osetila „sveže meso“, pa je zatvorenih očiju posegla rukom za zadnjicom manekenke.
Dobro ju je opipala uživajući žmureći u telu devojke koja joj se smeškala s visine, dok i Nata nije otvorila oči i uzvratila joj osmehom u ogledalu. Ćutke su se lepo sporazumele pogledima, a onda je svaka nastavila sa svojim zadatkom.
Izgleda da se atraktivna pevačica prezasitila muškaraca, pa voli da uživa i u lepom ženskom telu. I to ne samo posmatrajući, već i onako direktno, čulom dodira. A ni ta pomenuta tela se ne bune. Očigledno da su mnogo nežne ruke panonske lepotice, pa prijaju njeni dodiri preko uske čipkane haljine. Ipak, nije dugo potrajalo. Već kratko, onako sve baš filmski nestvarno!
Nakon toga Nataša je poput ostalih VIP posetilaca mogla da iz prvog reda da podršku sestri Kristini koja je te večeri imala svoju prvu modu reviju.