Vesti
Žuta štampa
Viktor se našao između dve vatre
SPREČIO TUČU: Brenin sin spasao Akija od batina!
29.05.2014. 20:00
Izvor: kurir-info.rs
SPREČIO TUČU: Brenin sin spasao Akija od batina!
Kada je došlo do tuče, Viktor Živojinović je odmah uleteo i razdvojio Markovića i menadžera, koji su zatim nastavili da se vređaju i urlaju jedan na drugog
Andrija Aki Marković, pevač i bivši učesnik rijalitija "Farma", nedavno je bio glavni akter tuče sa jednim menadžerom iz koje ga je spasavao najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović.

Naime, dok su igrali fudbal u jednoj balon hali na Dušanovcu, Aki se najpre posvađao sa menadžerom, a zatim i potukao, dok je Viktor prvi uleteo da ih razdvoji i spase pevača od batina.

"Aki je nedavno bio u jednoj balon hali na Dušanovcu, gde se okupilo veće društvo kako bi igrali fudbal. Sve je bilo u najboljem redu do jednog trenutka kada je izbila svađa između mlađane zvezde "Granda" i jednog menadžera. Ja nisam siguran do kakvog je tačno problema došlo između njih dvoje, ali verovatno da su se posvađali oko fudbala i golova koje je pevač nizao jedan za drugim. Iako smo svi mislili da će se završiti na svađi, oni su počeli da se tuku", ispričao je izvor koji se našao na licu mesta i dodao da je Viktor odmah uleteo i sprečio da dođe do krvi.

"Svi su bili šokirani kada su njih dvojica počeli da se tuku, pogotovo jer nijedan od njih nije agresivan. Kako se tu našao Viktor, on je odmah uleteo između njih dvojce i sprečio da dođe do ozbiljnijih povreda. Kada ih je razdvojio, nastavili su da urlaju jedan na drugog i da se vređaju, a onda su ih obojicu izveli napolje", kaže izvor koji je ceo incident posmatrao u balon hali.

U nameri da saznamo kako je došlo do tuče, kontaktirali smo sa pevačem, koji nije želeo da daje bilo kakave izjave, ali ni da demantuje celu priču. "Mene se već zvali da me pitaju za to. Nemam komentar", rekao je Marković.