Vesti
Žuta štampa
Anabela i Atijas se mire u Hrvatskoj?
20.06.2014. 20:00
Izvor: Press
Anabela i Atijas se mire u Hrvatskoj?
Iako se zbog njenog vraćanja iz Sarajeva u Beograd šuškalo o razvodu pevačice Anabele i njenog supruga Andreja Atijasa, oni su očigledno pravazišli bračnu krizu i zajedno otputovali na more. Njih dvoje trenutno uživaju u hrvatskom ostrvu Rab, gde su poveli njihovu ćerku Blankica i pevačicinu mezimicu iz prvog braka Ninu.
Kako saznaje "Alo", situacija između supružnika se stišala onog trenutka kada je Anabela promenila odluku da se vraća u Beograd i svoje stvari ostavila u Atijasovom stanu u Sarajevu. Iako su imali nesuglasice, naročito oko Anabeline karijere, koju tamo ne može da gradi, oni su voljni da svojoj ljubavi daju drugu šansu, zbog čega su otišli na more da se odmore od svega što im se dešavalo.
- Njihova ljubav i emocije nikada nisu bile dovedene u pitanje, ali problemi su se javili kada je Blankica odrasla i Anabela je imala sve više vremena. U Sarajevu nije imala saradnike koji bi joj uradili pesmu niti je bila blizu menadžera koji su joj ugovarali nastupe, što je deprimiralo, jer je navikla da radi i zarađuje. Atijas je nije podržao u odluci da se preseli u Beograd i tu su se posvađali. Ipak, kada je bolje razmislila i odlučila da se vrati, sve se promenilo - kaže naš izvor blizak pevačici.