Vesti
Žuta štampa
Mirka Vasiljević: Bila sam sa Kosmajčevim sinom, ali to je moja prošlost!
25.06.2014. 20:00
Izvor: Kurir
Mirka Vasiljević: Bila sam sa Kosmajčevim sinom, ali to je moja prošlost!
Vasiljevićeva se s Lazarom Kosmajcem zabavljala 2008, kad je postala punoletna, a veza koja je skrivana od javnosti bila je turbulentna
Glumica Mirka Vasiljević (23) bila je u ljubavnoj vezi s Lazarom Kosmajcem, sinom trenutno najtraženijeg narko-bosa Dragoslava Kosmajca.
Kako Kurir saznaje, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića, s kojim ima dvoje dece i treće je na putu, uplovila je u vezu s Lazarom pre šest godina, kad je postala punoletna, ali je njihova veza bila strogo skrivana od javnosti.

Godinu dana veze
Ipak, kad je u medijima procurila informacija da je tadašnja zvezda filma „Mi nismo anđeli 2“ zaljubljena, mediji su šturo pisali o toj vezi, budući da se već tada znalo ko je otac Mirkinog dečka. Naš izvor kaže da su se Vasiljevićeva i Kosmajac upoznali u privatnoj srednjoj školi koju su pohađali, a da je veza praćena čestim svađama.
- Mirka i Lazar su se upoznali u privatnoj školi na Banovom brdu, a neki kažu da su se njihovi očevi znali godinama pre njihovog rođenja. Ta ljubav je trajala godinu dana i bila je propraćena čestim svađama i raskidima pošto su oboje bili vrlo mladi. U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj Kosmajcu - ističe naš sagovornik i dodaje da se posle raskida njih dvoje nikada više nisu sreli ni čuli.
- Rastali su se u ne baš dobrim odnosima. Mirka se posvetila glumi, a potom je upoznala Vujadina, s kojim je zasnovala porodicu. U toku karijere, kad god bi je neko pitao za vezu s Kosmajcem, ona bi to ignorisala i govorila da je život nastavila dalje - završava naš sagovornik.

Nije iznenađena
Mirka Vasiljević nije se iznenadila kad smo je pitali za vezu s Lazarom, ali nije želela previše da priča na tu temu.
- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno. Trenutno sam preokupirana obavezama zbog predstave „Pazi s kime spavaš“, koja će biti nešto što nije viđeno kod nas - kaže glumica za Kurir.