Vesti
Žuta štampa
Gagi Đogani: Đole mi našao posao, biću konobar! Kriza je, moram!
26.06.2014. 20:00
Izvor: Press
Gagi Đogani: Đole mi našao posao, biću konobar! Kriza je, moram!
Uprkos tome što bi mnoge njegove kolege "pucao" kompleks kad bi se našli u situaciji da moraju da rade neki sasvim običan posao, to nije slučaj sa poznatim denserom Gagijem Đoganijem.
- Jednostavno, došla je finansijska kriza, takav je period, i nisam u situaciji baš mnogo da biram. Đole mi je našao posao, tako da idem u konobare. U stvari još sam u pregovorima, nije ništa sigurno, ali je vrlo moguće. Idem sutra na razgovor, pa ću videti šta će biti. Poznato je mesto u pitanju, ali ne želim još da govorim gde, dok ne budem siguran. Ali saznaćete. Javiću vam, ako sam prošao - podelio je denser novosti, i objasnio:
- Rekao je meni Đole odmah o čemu se radi, i pitao me, da li imam kompleks u vezi sa tim. Ja sam rekao - pa nemam. Šta sad!? I u Holivudu su mnogi počinjali sa konobarskim poslom, šta će meni da fali... Neće to biti trajno. To će biti moj posao dok ne izbacim neki hit koji će biti bum, i u međuvremenu radim na pesmi - kaže Gagi za "Pulsonline".
I dok se neke njegove kolege, kriju iza onoga što su nekada bili, glume velike zvezde, i trude se da se ne vidi koliko zapravo nemaju, Gagi je prema sebi potpuno iskren.
- Pa ja mislim da je bolje da se radi nešto, nego da se ne radi ništa. Uostalom, mora i ta alimentacija da se plati - zaključio je uz osmeh Gagi.