Vesti
Žuta štampa
NOVAKOVA SVADBA Stranci snimaju, organizatori potpisali rigorozne ugovore!
30.06.2014. 20:00
Izvor: Press
NOVAKOVA SVADBA Stranci snimaju, organizatori potpisali rigorozne ugovore!
Nole će samo određenim medijskim kućama iz inostranstva dozvoliti da snimaju, a onima koji učestvuju u organizaciji zabranjeno je da odaju tajne i kače slike po internetu jer će za to biti tuženi
Drugi reket sveta Novak Đoković i Jelena Ristić odlučili su da njihovo venčanje 9. i 10. jula na Svetom Stefanu isprate samo svetski mediji. Predstavnicima sedme sile iz Srbije ulaz će biti zabranjen, a fotografije će moći da kupe preko neke od svetskih agencija koje će ispratiti veselje. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, zaposleni na ovom crnogorskom poluostrvu i svi oni koji učestvuju u organizaciji potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju i neće moći na društvenim mrežama da objavljuju ništa s događaja, jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu.

Bez domaćih medija
- Jelena i Novak pažljivo su isplanirali svaki detalj u vezi s najvažnijim danom u njihovom životu. Ekskluzivno pravo da prisustvuju svadbi dobili su pojedini svetski mediji koji će oba dana propratiti svaki detalj pripreme veselja i svadbene ceremonije. Niko od domaćih medija nije dobio dozvolu da bude na svadbi, već će fotografije i detalje uz saglasnost moći da preuzmu od kolega iz inostranstva - kaže izvor koji želi da ostane anoniman.
Prava za ekskluzivno praćenje svadbe veka koštaće kolege iz sveta nekoliko stotina hiljada evra, koje će otići u humanitarne svrhe na račun fondacije Novaka Đokovića.
- Za zaposlene na Svetom Stefanu koji budu radili svadbu važe posebna pravila. Upotreba mobilnih telefona dozvoljena je samo van sale u kojoj će biti organizovana zabava. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ukoliko neko ne bude ispoštovao ugovor, biće tužen i novčano kažnjen - kaže sagovornik blizak Đokovićima.
Naš izvor naglašava da je sve spremno za svadbu veka i da će budući supružnici na Crnogorsko primorje stići iz Londona, gde Đoković trenutno pokušava da ponovo osvoji Vimbldon, treći i najprestižniji grend slem sezone.

Pevači stižu ranije
- Agencija za organizovanje venčanja koju su Nole i Jelena unajmili privodi kraju poslednje pripreme. Kako bi se uverili da će njihov najsrećniji dan u životu izgledati baš onako kako su zamislili, mladenci u Crnu Goru dolaze do kraja nedelje, dok će bend, kao i nekolicina pevača, stići dva dana pred ceremoniju zbog procedure koja je za njih planirana.