Vesti
Žuta štampa
Seka Aleksić zbog otkazivanja humanitarnog koncerta tuži opštinu Niš!
08.07.2014. 20:00
Izvor: Svet Plus
Seka Aleksić zbog otkazivanja humanitarnog koncerta tuži opštinu Niš!
Seka Aleksić sinoć je održala spektakularan nastup u diskoteci Trokadero u Budvi i tom prilikom ekipi Exkluziva je otkrila, da će tužiti opštinu Niš zbog otkazivanja humanitarnog koncerta, koji je treba da bude održan 3. jula.
Kraljica estrade na nastup je došla taksijem u pratnji svog supruga Veljka Piljkića bez velike pompe: "Ja sam večeras došla taksijem, jer sam tako htela. Tako da uopšte nisam u fazonu da to mora da bude neka limuzina ili neki dobar automobil", rekla je vidno raspoložena Seka Aleksić.
Ipak, nije baš uvek tako, nedavno je na nastpu u Frakfurtu imala tretman svetske zvezde: "Iznenadili su me, došli su sa jednom velikom limuzinom po mene i imali smo jednu lepu turicu kroz Frankfurt".
Seka Aleksić je trebala 3. jula da održi humanitarni koncert u Nišu, ali je opština iznenada otkazala nastup, zbog velike neprofesionalnosti, pevačica je odlučila da tuži opštinu: "Odlučili smo da tužimo opštinu Niš ili grad, kako će to već da stoji u tužbi, ali bez obzira što se koncert nije održao, organizovati binu, rasvetu, ozvučenje, kampanju, to nije mala stvar", izjavila je Seka.