Vesti
Žuta štampa
Ceca: Decu da mi ostavite na miru! Najgore što mi se desilo su laži o njima!
21.07.2014. 20:00
Izvor: Press
Ceca: Decu da mi ostavite na miru! Najgore što mi se desilo su laži o njima!
Svetlana Ceca Ražnatović, koja je održala još jedan fenomenalan koncert u diskoteku Top hil u Budvi, otkrila je da ju je lažna vest o tome da je njenu ćerku Anastasiju istukao dečko veoma potresla i da je to nešto što joj se najružnije desilo.
"Veoma ružna tema. Izabrala sam ovaj poziv, ali to ne znači da mi mogu dirati decu. Ostavite mi decu na miru. To je nešto najgore što mi se desio", otkrila je Ražnatovićeva.
Naime, Ceca je prvi put odvojeno letovala od svoje dece. Dok je pevačica punila baterije u svojoj vili na Kipru, Veljko i Anastasija odmaraju sa svojim partnerima i prijateljima u Budvi i uživaju u čarima Crnogorskog primorja.
"Potpuno sam svesna da će kao ptići otići iz gnezda. Njima je u Budvi odlično. Uželeli su me, ali i ja njih, ali sam sigurna da se neće vratiti sa mnom jer oni uživaju i mnogo im je lepo", rekla je Ceca u emisiji "Premijera".
Ceca je u Budvi provela samo jedan dan, održavši fenomenalan koncert u diskoteci Top hil. Na bini joj se pridružio Aca Lukas s kojim je prvi put uživo otpevala njihov zajednički hit "Ne zanosim se ja". Srpska diva će ponovo 10. avgusta naastupiti u Budvi, a pre toga će 7. avgusta biti gost u Guči.
"Bila sam u Guči pre dve godine i ponovo dolazim. Uvek sam spremna. Neću moći da prošetam Gučom, jer tamo ne može da se šeta od velike gužve, ali mi je dovoljno da vidim nasmejana lica. Pesma je lek za sve", rekla je Ceca.