Vesti
Žuta štampa
Ko je devojka sa kojom je Milan Popović šetao Hvarom? Manekenka, voditeljka, bivša Viktora Troickog...
12.08.2014. 20:00
Izvor: Press
Ko je devojka sa kojom je Milan Popović šetao Hvarom? Manekenka, voditeljka, bivša Viktora Troickog...
Milan Popović (48) nije propustio da i ove godine poseti Hvar, a rivom je prošetao u društvu nove devojke. Kralj bakra, kako "Kurir saznaje", ljubi duplo mlađu devojku od sebe, manekenku i voditeljku Jelenu Kikić (23) iz Subotice.
Zgodna devojka nije nepoznata široj javnosti jer se već zabavljala s teniserom Viktorom Troickim, a igrala je i ulogu Dunje u seriji producenta i glumca Mime Karadžića „Budva na pjenu od mora“, koja će se od septembra emitovati i u Srbiji na TV Prva.
Kako "Kurir" prenosi , Milan i Jelena upoznali su se preko posla, a spojila ih je ljubav prema vinu. Milan je, navodno, odmah pao na Jeleninu lepotu i njih dvoje odlučili su da daju šansu romansi.
Da izbor novog partnera nije slučajan govori i jedna Jelenina izjava, u kojoj ističe da voli starije muškarce.
- Nemam određeni tip muškaraca koji me privlači, recimo da volim šarmantne i zrele muškarce - izjavila je mlada lepotica.
Inače, manekenka i voditeljka pobedila je sa 16 godina na izboru za najlepšu Subotičanku. Slikala se naga za jedan muški magazin, i to, kako tvrdi, na nagovor modne agencije.
Nekoliko godina bavila se manekenstvom. Ipak, njena ambicija i ljubav prema novinarstvu su pobedili i ona je postala voditelj nekoliko televizijskih emisija. Diplomirani je novinar, trenutno vodi emisiju „Vino i vinogradarstvo“, a mediji su je, kako kaže, neosnovano dovodili u vezu s teniserom Viktorom Troickim. Jelena je demantovala i romansu s Popovićem.
- Jao, uopšte nisam u vezi s Milanom. Sa ekipom emisije sam otputovala na Hvar, gde smo snimali i veče proveli s prijateljima, a s nama je, između ostalih, bio i Milan. Uopšte nismo bili sami, a to što se vidi na fotografijama je samo posao paparaca - rekla je Kikićeva za portal "Telegraf".