Vesti
Žuta štampa
Vesna Zmijanac: Željko me je vešto varao!
15.08.2014. 20:00
Izvor: Press
Vesna Zmijanac: Željko me je vešto varao!
Pevačica ekskluzivno za Story priča o detaljima emotivne veze sa Željkom Rstićem i kako je donela odluku da stavi tačku na njihovu vezu.
Iako je i ranije umeo da svojim neverstvom baci senku na njihovu romansu, Željko Rstić nedavno je počinio poslednju u nizu preljubu s jednom voditeljkom, što je folk zvezdu Vesnu Zmijanac navelo da stavi tačku na njihov odnos.
Ekskluzivno za Story ona priča o detaljima te emotivne veze pre i posle ove bolne odluke.
"Poželela sam da se ove godine posvetim sebi i uživam u sređivanju, liftinzima, pripremanju novih pesama. Prethodne godine bila sam previše usmerena na Nikolijine studije i svog izabranika Željka, ali ova godina je samo moja", rekla je folk zvezda za Story 4. januara 2014, na dan kada je proslavila 57. rođendan.
Izgleda da će joj se želja u potpunosti ostvariti, budući da je nedavno ostavila svog četrnaest godina mlađeg izabranika Željka Rstića. Razlog je bolno saznanje o tome da ju je već dugo varao. Prethodne prevare vešto je skrivao, ali u poslednjoj razotkrila ga je lično Vesna koja ga je, u liftu zgrade u kojoj oboje žive, zatekla u društvu voditeljke, poznatije po bahanalijama na splavovima nego po svom profesionalnom angažmanu na jednoj televiziji. Dostojanstveno i ćutke, pustila ga je da crveni pred njom i prepustila ga devojci burne prošlosti s kojom se prethodnih dana provodio i na Saboru trubača u Guči. Vreme nakon raskida provodila je u Beogradu, a potom je sumorne dane pokušala da razvedri odlaskom u kuću na Bukulji pokraj Aranđelovca, gde je i ugostila ekipu magazina Story i dala ekskluzivni intervju o krahu četvorogodišnje veze.

Story: Šta vam ovih dana unosi nemir u svakodnevicu?
- Moj emotivni život jer su se neke stvari iskristalisale.

Story: Nakon četiri godine rastali ste se sa Željkom Rstićem?
- Ne bih da pridajem tom rastanku veliki značaj jer nije vredan toga. Inače, ne volim javno da pričam o razlazima. Nasuprot tome, kad nekog volim i dok sam zaljubljena, imam potrebu da ga i svi oko mene vole, jer to je lepo. Tako je bilo i sa Željkom, dok sam ga volela, udarala sam to na sva zvona.

Story: Ko je odlučio da raskine?
- Željko ne ume da kaže ne, ne mogu ili neću, i to je njegov životni problem, ali i velika muka s kojom svi oko njega upadaju u strašan vrtlog. Naučio je da pliva u tome i on nikad ne raskida, nego pravi atmosferu da sami od njega odete.

Story: Da li vas je šokiralo saznanje da vas je varao?
- Nije lako biti čovek Vesne Zmijanac. Dušebrižnika je uvek bilo i biće. Kad klupko krene da se odmotava, saznate sto jada. Naravno, bole vas neke stvari jer prosto ne možete da razumete kako ste i pored toliko signala bili slepi ili ste možda želeli da budete slepi. Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila da je u vezi s njim, svuda gde treba, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak i iz kreveta u pola noći i pola dana a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna.