Vesti
Žuta štampa
NEMA KAJANJA MARIJANA POSLE NEMEŠA: Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih ušla u rijaliti!
20.08.2014. 20:00
Izvor: Kurir
NEMA KAJANJA MARIJANA POSLE NEMEŠA: Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih ušla u rijaliti!
Verovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osećala kao najsrećnija žena na svetu. Bila sam spremna da provedem ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos, otkrila je pobednica Velikog brata
Marijana Kovačević i Nikola Nemešević, par koji je počeo vezu u rijalitiju "Veliki brat 4“, nakon tri godine prekinuo je romansu, a Marijana je otkrila da je bila veoma nesrećna u toj vezi
"Nemeš treba da odluči što želi u životu, od sebe i drugih. Već dugo stvari između nas nisu bile u redu. Verovala sam da je ovo prava ljubav, ali prekid je konačan", rekla je Marijana Kovačević (30). Pobednica prvog regionalnog Velikog brata kaže da joj je bilo lakše sada objaviti prekid nego kasnije komentirati pojavljivanje Nikole Nemeševića (25) s misterioznim damama.
"Verovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osećala kao najsrećnija žena na svetu. Bila sam spremna da provedem ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos", otkrila je Marijana.
Ona je dodala da nije željela kraj, ali je otkrila da nije imala snage za život u nezadovoljstvu. Zbog svega što joj se dogodilo Marijana kaže da je postala paranoična. Da može vratiti vreme nikad, kaže, ne bi ušla u rijaliti Veliki brat.
Podsetimo, par se upoznao u rijaliti šou Veliki brat 2011. godine. Iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom, kamere joj nisu smetale da ga prevari sa Nemešom, studentom operskog pevanja, i da imaju seks. Zbog Nemeša se razvela, a ćerka Korina (5) živi s njom. Marijana se zbog Nemeša preselila u Beograd gde su zajedno živeli. Vodili su veoma buran i aktivan noćni život, a nekoliko puta su raskidali i mirili se.