Vesti
Žuta štampa
Lepa Brena se bori: Čudno je šta sve čovek može da izdrži
21.08.2014. 20:00
Izvor: Press
Lepa Brena se bori: Čudno je šta sve čovek može da izdrži
Nepunih mesec dana nakon povrede, folk zvezda je stigla u svoj dom na Bežanijskoj kosi.
Lepa Brena je u Beograd doputovala iz Novog Vinodolskog, gde se oporavljala od povrede obe ruke.
- Teško je i čudno šta čovek sve izdrži! Ipak je snaga u glavi, ali to sve treba pronaći - poručila je Brena na Tviteru.
Nakon što su joj lekari pre desetak dana skinuli gips s leve ruke i rekli joj da se uspešno oporavlja, pevačica je ipak ostala u Hrvatskoj kako bi bila bliže bolnici Lovran, u koju je i dalje išla na kontrole. Prekjuče je Brena otišla na poslednji pregled i, pošto je lekar bio potpuno zadovoljan oporavkom, više nije bilo potrebe da ostaje u hotelu. Odmah se spakovala i krenula u Beograd, a u svoj dom na Bežanijskoj kosi stigla je u noći između utorka i srede.
- Srećna je što je došla u Beograd, ali to ne znači da je završila rehabilitaciju. Doktor joj je savetovao da svakodnevno radi vežbe. Moraće da vodi računa da ograničeno i postepeno pomera ruku do potpunog zarastanja. Brena se nada da će se vrlo brzo vratiti koncertima i ostalim obavezama - kaže naš izvor blizak pevačici.

Brena: Lucija, izdrži!
Brena je preko društvenih mreža pružila podršku Luciji Šerbedžiji, koja je doživela sudbinu sličnu njenoj: na letovanju se spotakla o psa i slomila kuk, a pomoć je potražila u klinici u Lovranu.
- Luciji šaljem veru, snagu i podršku da izdrži - poručila je Brena.