Vesti
Sport
Zvezda u punom sastavu ide u Novi Sad
22.08.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda u punom sastavu ide u Novi Sad
Crveno-beli dobili dozvolu da registruju fudbalere angažovane ovog leta. Trener Lalatović na "slatkim mukama" pred derbi sa Vojvodinom. Terzić: Hvala na razumevanju svima koji su pomogli.
Deo problema na "Marakani" je rešen. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović po prvi put ove sezone imaće na raspolaganju sve igrače, pošto će klub za gostovanje u Novom Sadu moći da registruje desetoricu "novajlija" koji nisu konkurisali za tim u prethodna dva kola.
Crveno-beli su u petak oko 15 časova uspeli da se dogovore i sa poslednjim od potraživača na listi, Radom. "Građevinarima" će dug biti isplaćen u ratama, a prva je uplaćena tokom dana.
Prethodnih dana postignuti su sporazumi sa igračima i Spartakom iz Subotice, tako da će trener Nenad Lalatović biti na "slatkim mukama" kada bude sastavljao tim za derbi sa Vojvodinom.
"Deo sredstava smo obezbedili preko računa, smanjivanjem blokade, i izmirili pojedine igrače. Neke smo delimično isplatili, a sa nekima potpisali sporazume o reprogramu za ceo iznos. Pojedinim klubovima smo, takođe, platili deo dugova, a za deo dali lične garancije. Za neke smo i deponovali sredstva u FSS kao garanciju", objasnio je vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih, Zvezdan Terzić u izjavi za MONDO.
Terzić se, takođe, zahvalio na razumevanju svima koji su pomogli da se reši ovaj problem sa kojim se Zvezda suočavala poslednja dva meseca.
Zvezda je u letnjem prelaznom roku angažovala Nenada Gavrića, Bogdana Planića, Đorđa Despotovića, Damira Kahrimana, Daniela Avramovskog, Predraga Đorđevića, Stefana Đorđevića, Miloša Bosančića, Mamadua Mbođa i Stefana Antića.
Crveno-belima sada ostaje da se okrenu drugim problemima, a to su dugovi radnoj zajednici, kao i rešavanje "uslovne licence".