Vesti
Žuta štampa
SAMA SVOJ MAJSTOR: Nada Topčagić mazala pivo na lice i kosu!
09.09.2014. 20:00
Izvor: Kurir
SAMA SVOJ MAJSTOR: Nada Topčagić mazala pivo na lice i kosu!
Folkerka je prvo rešila da sredi kosu, pa je, dok je čekala u bekstejdžu da je prozovu da se popne na scenu i otpeva svoj blok, stavila je vikler na šiške i ulepšavala se kao da nikoga oko nje nema
Dok druge pevačice ne izlaze iz frizerskih i kozmetičkih salona, pogotovo kada imaju neko snimanje, Nada Topčagić je sama svoj majstor.
Naime, poznata pevačica se na jednoj manifestaciji sama frizirala i ulepšava, doduše, na malo čudan način.
Folkerka je prvo rešila da sredi kosu, pa je, dok je čekala u bekstejdžu da je prozovu da se popne na scenu i otpeva svoj blok, stavila je vikler na šiške i ulepšavala se kao da nikoga oko nje nema.
Iako su je ljudi koji su se zatekli na licu mesta čudno posmatrali, Nada na to nije obraćala pažnju, već se ponašala kao da je najnormalnija stvar šetati sa papilotnama na glavi.
Ovo nije bio kraj pevačicinim iznenađenjima, pa je u jednom momentu dok je pila pivo rešila da još malo sredi frizuru, pa je prvo prinela čašu ustima, a zatim je sipala malo i u ruku da bi mogla da dotera kosu i učvrsti je alkoholom. Šta je značilo mazanje piva na lice ne znamo, a nismo mogli da vidimo ni kako deluje na kožu.