Vesti
Žuta štampa
Kristina se odrekla Aleksandre, a porodica Kristine?
29.09.2014. 20:00
Izvor: Press
Kristina se odrekla Aleksandre, a porodica Kristine?
Kristina Kovač (40) izazvala je porodični skandal kad se u subotu veče javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač (42).
Otvoreno pismo koje je pevačica objavila na Fejsbuku, kako Kurir saznaje, razljutilo je njenog oca Kornelija Batu Kovača (72) i najmlađu sestru Anju. Prema rečima našeg izvora, oni su joj žestoko zamerili to što je javno oplela po rođenoj sestri i što je porodični prljav veš dospeo u javnost.

Raspad porodice[\b]
- Kornelije i Anja smatraju da problemi treba da se rešavaju u krugu porodice, a ne da se iznose pred široke narodne mase. Kristini su zamerili to što je u svom saopštenju iznela sve detalje svađe između njih dve - priča naš izvor.
I sama Kristina je u svom javnom obraćanju potvrdila da su je se i ostali članovi porodice odrekli.
- Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom ona sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila - napisala je pevačica.

[b]Kornelije bez komentara

Podsetimo, Kristina je u svom saopštenju objasnila da je svađa između njih dve počela u vezi s njenim horom Hardkorus, jer Aleksandra nije stala u sestrinu odbranu kad je Roman izrekao uvrede na njen račun.
Tokom jučerašnjeg dana u nekoliko navrata pozvali smo Kristinu i Aleksandru, ali one nisu odgovarale na naše pozive i poruke. Njihov otac Kornelije Kovač nije bio raspoložen da razgovara o porodičnim problemima.

Šta je Kristina poručila Aleksandri
- Ne sviđam joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što ma se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu.
- Moje dete od kada se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku. Pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih mesec dana opet nema. Jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta.
- Nije mi se javila od kada je došla iz Škotske.
- Koga i kako voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini - takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g.vnima njenu rođenu setsru govori o njenom odnosu prema meni.

SESTRE K2 BILE OMILJENE U SRBIJI
Kristina i Aleksandra od rođenja su bile nerazdvojne. Od 1990. sestre su živele u Engleskoj, odakle se vraćaju u Srbiju i osnivaju grupu K2. One su 1995. godine objavile prvi album pod nazivom „Ajmo u život“. Godinu dana kasnije, izdale su i drugi album „Malo soula“, kojim je grupa potpuno osvojila domaće pop tržište. U Srbiji je potom zavladao turbo-folk, a 1998. godine su se razišle i započele sopstvene projekte.