Vesti
Društvo i ekonomija
Na paradu bez rančeva
14.10.2014. 20:00
Izvor: Akter
Na paradu bez rančeva
Građani, koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle, mole se da dođu najkasnije do 14 časova, jer od 15 sati neće biti moguće kretanje u širem rejonu Ušća
Vojna parada, povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, biće održana 16. oktobra sa početkom u 15:30 sati, a građani će moći da posmatraju paradu sa Kalemgdana iiz Bulevara Nikole Tesle sa dunavske strane da dođu u 14,00 sati.
Građani, koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle,mole se da dođu najkasnije do 14 časova, jer od 15 sati neće biti moguće kretanje u širem rejonu Ušća gde se parada održava.
Mesta ulaska za građane su prilaz sa Brankovog mosta i iz pravca TC "Ušće", u blizini TC "Ušće", odnosno iz pravca hotela "Jugoslavija" i Trešnjinog cveta.
Mole se posetioci koji budu dolazili na paradu da ne nose rančeve, torbe, oružje, niti šiljate predmete, navodi se u saopštenju.
U zonama gde će biti posetioci obezbeđene su cisterne sa vodom, a dežuraće i kola Hitne pomoći, dok će na dva bočna prilaza biti postavljene i dve poljske bolnice.
Za goste i zvanice koji dolaze sa pozivnicom, prilaz je iz Bulevara Mihajla Pupina na istočni ulaz Palate "Srbija" i njima se dolazak preporučuje najkasnije do 15 sati.