Vesti
Žuta štampa
Posle raskida s Dubravkom Mijatović
PREBOLEO RAZVOD: Marinko Madžgalj ponovo smuvao koleginicu!
19.11.2014. 20:00
Izvor: kurir'info.rs
PREBOLEO RAZVOD: Marinko Madžgalj ponovo smuvao koleginicu!
On utehu posle raskida vanbračne zajednice našao u mlađoj glumici koja veoma podseća na njegovu bivšu
Marinko Madžgalj (36) utehu nakon rastanka od Dubravke Mijatović (46) pronašao je u novoj devojci, takođe koleginici, ekskluzivno saznaje Kurir.

Poznati glumac novu izabranicu, koja je, kako saznajemo, zaposlena u Pozorištu na Terazijama, gde su se i upoznali, brižljivo čuva od očiju javnosti jer je njihova veza tek u povoju. Samo mali broj njihovih prijatelja zna da su zajedno, a da Marinko ima novu ljubav nije saopštio ni bivšoj saputnici.

Slab na glumice

Nije tajna da je član grupe Flamingosi slab na koleginice. Marinko je pre sedmogodišnje vanbračne zajednice s Dudom Mijatović, sa kojom ima petogodišnju ćerku Saru,koja je ostala da živi sa majkom, bio veren takođe s glumicom iz njegove rodne Crne Gore Jelenom Nenezić, te i njegov novi izbor nikoga ne čudi.

- Marinko nije dugo samovao posle rastanka s Dubravkom. On je ubrzo pošto je napustio njihov zajednički dom pronašao utehu u mlađoj koleginici koja podseća na njegovu bivšu ženu. Ona često dolazi kod njega u kafić na Vračaru, gde uživaju sa zajedničkim prijateljima. Jedino su tu opušteni i sigurni da ih neće uslikati paparaci. S obzirom na to da Marinko igra predstave u Ateljeu 212, ali i u pozorištu u Crnoj Gori, njemu društvo na putu često pravi nova devojka - priča naš dobro obavešteni izvor.

Ne priča o novoj vezi

Ovim povodom pozvali smo popularnog glumca, koji je, poput dojučerašnje supruge, ekskluzivno za Kurir priznao da više ne žive pod istim krovom, ali o novoj izabranici nije želeo da govori.
- Istina je, rastali smo se pre pola godine. O svom životu, kao ni do sada, neću govoriti - kratko nam je poručio Marinko. Međutim, na naše insistiranje da nam otkrije ko je nova izabranica njegovog srca glumac nam je ljubazno poručio:

- Ja sam vam rekao šta sam imao. Nemam šta da dodam na tu temu. Hvala na razumevanju - kaže Marinko.